Pályázat

GINOP-1.2.2-16-017-00934

KÉRI TECHNOLOGY FÉMSZERKEZET SZERELŐ ÉS GYÁRTÓ KFT.

Sajtóközlemény

Kapacitásbővítő beruházás a Kéri technology Kft-nél az Európai Unió és a magyar állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával.

A Kéri Technology Kft. 5,21 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című, GINOP-122-16 azonosító számú pályázaton a Széchenyi2020 keretében. A 10,42 millió forintos összköltségvetésű beruházásból, 50%-os támogatási intenzitás mellett a „Kapacitásbővítő beruházás a Kéri Technology Kft-nél” című projekt valósult meg.

A projekt célja vállalkozás gépparkjának bővítése, ezáltal a termelési kapacitás növelése volt. A növekvő piac megköveteli a minőségi és gyors termelést, melynek elengedhetetlen feltétele a megfelelő technológiai kapacitással rendelkező termelő berendezések megléte. Az EU és Magyar Állam támogatásával korszerű és hatékony termelő gépeket vásárolhatott Vállalkozásunk. A projekt keretében fogyóelektródás és hideghuzalos AVI hegesztőgépek, félautomata szalagfűrész és mobil füstelszívó gépek beszerzésére került sor. A beruházás megrendelés-állományunk növelését és kapacitásunk bővítését biztosítja, illetve a megrendelések hatékonyabb, minőségi teljesítését segíti elő. A projekt 2017. november 17-én, a gépek üzembe helyezésével eredményesen megvalósult és lezárult.